TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Inspirație pentru Expedo: un living confortabil al lui Lucie Nováková

Eliška Kašperanová
23.4.2024

În articolul de astăzi din seria de articole de inspirație Expedo, aruncăm o privire la viața confortabilă a influencerului Lucie Nováková. Lucia, o influencer cunoscută mai ales din reality-show-urile "Insula Iubirii" și "Miss 2021", nu se teme de tapițerii colorate și îndrăznețe, iar datorită acestui fapt casa ei radiază energie pozitivă și spirit ludic. Și suntem mândri să spunem că locuința ei confortabilă include mobilier de la Expedo.

Inspirație pentru Expedo: un living confortabil al lui Lucie Nováková

Un element distinctiv în camera de zi este fotoliul SAKO. Este un fotoliu tapitat de calitate, care, datorită formei sale iconice, va asigura un confort maxim în timpul odihnei și relaxării. Datorită picioarelor din lemn masiv, stabilitatea și rezistența sunt asigurate. Avantajul este posibilitatea de a adăuga un taburet. Dacă această culoare este prea îndrăzneață pentru dumneavoastră, puteți alege din alte opțiuni. Dar nu vă temeți de aceste culori distincte ale tapițeriei, care vor adăuga veselie și confort interiorului dumneavoastră.

armchair SAKO.jpg (150 KB)

Un alt produs pe care Lucia l-a ales pentru dormitorul ei este patul cu somieră tapițată GOJA + topper în piele ecologică albă. Este un pat modern, dominat de o tăblie matlasată. Avantajul este reprezentat de somieră încorporată și de salteaua cu topper, care va asigura un confort ridicat în timpul odihnei. Un alt avantaj este spațiul mare de depozitare pentru lenjeria de pat. Puteți alege dintre mai multe dimensiuni de tapițerie și de suprafață de dormit. Principalele avantaje ale paturilor boxspring includ:

  1. Zonă de relaxare mare
  2. Greutate mare suportata și durată de viață lungă
  3. Design modern
  4. Spațiu mare de depozitare

bed GOJA.jpg (127 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile