TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Transformarea dormitorului în 20 de minute

O transformare a dormitorului nu trebuie să coste o avere. O schimbare eficientă poate fi realizată rapid și ieftin, cu ajutorul unor decorațiuni, textile sau mobilier multifuncțional adecvate. Jocul culorilor și al luminii poate transforma un dormitor într-un spațiu nou. Pariați pe culori care se potrivesc cu anotimpul sau starea de spirit. Veți descoperi că obținerea efectului dorit cu lucruri mărunte este ușoară și distractivă.

Transformarea dormitorului în 20 de minute

Textile

Textilele de casă pot face într-adevăr multe. Mai presus de toate, materialele, motivele și culorile transformă atmosfera unei întregi încăperi. Încercați să puneți o bucată de covor sau de blană în dormitor, va face camera mai confortabilă. Puteți roti 2 sau 3 covoare cu modele diferite pe parcursul anului.

Lenjeria de pat, culoarea și materialul acesteia au, de asemenea, un impact uriaș asupra aspectului dormitorului. Pentru vară vă recomandăm bumbac clasic, satin sau in, în timp ce pentru lunile mai reci vă recomandăm microfleece. Albastrul și albul vor da senzația de răcoare în casă, în timp ce tonurile pământii vor încălzi corpul și sufletul. Adaptați întotdeauna culoarea la anotimp.

pillow on bed.jpg (91 KB)

Puteți face rapid o diferență mare cu ajutorul unor huse decorative pentru perne. Le puteți schimba în voie, sunt stivuibile și accesibile. Încearcă o cuvertură de pat reversibilă, prin care poți alege o parte sau alta într-o culoare diferită, în funcție de starea ta de spirit.

Iluminat

Nu trebuie să schimbați imediat candelabre sau lămpi întregi. Uneori aveti nevoie doar de puțin. Aduceți căldură sau frig în interior, în funcție de vreme și de anotimp. Schimbați becul de la un corp de iluminat. Nuanțele calde, de la galben la portocaliu, sunt confortabile și calde, perfecte pentru iarnă. Un ton rece, de la alb la albastru, răcorește spațiul, acesta fiind potrivit pentru lunile mai calde.

Lanțurile luminoase și luminile suspendate se potrivesc bine cu celelalte decorațiuni. Le puteți folosi pe tot parcursul anului. Acestea sunt produse de buget care vor face mult bine.

Accesorii

Accentuați caracterul interiorului cu ajutorul accesoriilor. Lumânările, tablourile, fotografiile sau florile subliniază atmosfera generală din dormitor. Puteți schimba accesoriile în funcție de necesități. Lucrurile mărunte sunt cele care fac o mare diferență. Atunci când alegeți, ghidați-vă în primul rând după gusturile, stilul sau culorile preferate. Puteți ajunge la accesorii care să fie și funcționale. Acestea includ un suport de haine, o oglindă mare sau o oglindă mică pe măsuța de toaletă.  Pentru că detaliile contează.

206462.jpg (167 KB)

Mobilier mic

Mobila durează de obicei câțiva ani, dar puteți roti piesele mici de mobilier între diferite camere din casă. Mesele mici de cafea pot fi folosite pe balcon sau pe terasă în timpul verii, sau ca un decor practic în dormitor în timpul iernii. Același lucru este valabil și pentru tabureti sau cutii de depozitare portabile.

Gândiți-vă la dormitor ca la un loc de relaxare. Acesta trebuie să fie curat, simplu și relaxat pentru a promova un somn de calitate. Alegerea corectă a culorilor joacă un rol major atât în amenajarea, cât și în transformarea unui dormitor. Anumite culori vor favoriza relaxarea și vă vor umple de energie nouă.

RECOMANDĂ: Ce culori să alegeti pentru interior? Știti ce înseamnă ele în filozofia Feng - shui? Citiți pe blogul nostru.

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile