Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Inspirație pe Expedo: viața minimalistă a lui Pája Fiala

Eliška Kašperanová
9.4.2024

Deschideți ușa apartamentului lui Pája Fiala și lăsați-vă fermecați de interiorul minimalist. Culori luminoase, decorațiuni bine gândite și mobilier cu linii curate - acesta este un interior care îți încălzește sufletul și te inspiră să ți-l creezi pe al tău. Pája, un cunoscut influencer care se concentrează pe decorațiuni DIY, împărtășește pe Instagram sfaturi despre cum să îți pui la punct casa până la ultimul detaliu. Iar noi suntem mândri să spunem că mobilierul de la Expedo este un ajutor.

Inspirație pe Expedo: viața minimalistă a lui Pája Fiala

În centrul atenției în camera de zi se află colțarul LUNGO, cu tapițerie bej. Designul său minimalist îl face ușor de asortat cu alte piese de mobilier și decorațiuni din interior. Cele două perne decorative asigură un confort maxim. Colțarul poate fi așezat în orice spațiu, deoarece este complet tapițat. Puteți alege dintre mai multe opțiuni de culoare și orientarea pe colțul stâng sau drept. Pája a asortat interiorul în tonuri naturale și a completat canapeaua ușoară cu mobilier în decor de lemn cu accesorii negre mate care înveselesc încăperea.

sofa details.jpg (129 KB)

Un alt produs este raftul MALITA 4 în decor artizanal din stejar. Aceasta este din nou o piesă minimalistă, care este echipată cu cant ABS care protejează raftul de deteriorare și umiditate. Dacă acest decor nu vă atrage, puteți obține raftul în culoarea gri. Acesta oferă o mulțime de spațiu de depozitare sub forma a 4 rafturi. Pája a încorporat raftul atât în camera de zi, cât și în camera copiilor. Ea a folosit rafturile pentru decorațiuni care vor anima interiorul și îi vor da personalitate și confort. În camera copiilor, raftul a fost folosit ca spațiu de depozitare pentru jucării.

shelves.jpg (140 KB)

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile