TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Inspirație pe Expedo: viața boho a Kristyvegfox

Eliška Kašperanová
30.4.2024

În articolul de astăzi, bloggerița kristyvegfox ne invită în casa ei prin intermediul fotografiilor. Pe rețelele sale de socializare, ea se concentrează pe rolul ei de mamă și pe activitățile legate de acest lucru. Prin postările sale, ea aduce inspirație pentru stilul de viață. Interiorul ei în stil boho vă va impresiona la prima vedere prin confortul și culorile calde cu materiale naturale. Și suntem mândri să spunem că în cuibul ei confortabil se află și mobilier de la Expedo.

Inspirație pe Expedo: viața boho a Kristyvegfox

Principalul punct de atracție al livingului este canapeaua PESTOS în formă de U. Kristy a ales o tapițerie bej, care se potrivește de minune cu aspectul general al interiorului. Avantajul acestei canapele este spațiul mare de depozitare și mecanismul de extensie, care vă permite să creați un pat suplimentar pentru dormit ocazional. Tetierele și pernele decorative asigură un confort maxim. Avantajul tapițeriei neutre este posibilitatea de a o combina cu perne sau carouri. Canapele în formă de U sunt ideale pentru familiile numeroase care țin la confortul lor și se bucură să petreacă timp împreună.

sofa.jpg (145 KB)

Camera copiilor este un alt loc în care veți găsi mobilier de la Expedo. Mai exact, este vorba despre un pat pentru copii în decor alb, cu spațiu de depozitare. Datorită culorii neutre, vă puteți juca cu restul camerei copilului și puteți decora cu diferite tablouri, perne, animale de pluș etc. Spațiul de depozitare este ideal pentru depozitarea jucăriilor, care sunt nenumărate în camera copilului.

children bed.jpg (115 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile